Sagid Carter interviewt in 3voor12 Radio elke week je favoriete artiesten uit de hele wereld. Maar wat je op de radio hoort is maar een deel van het gesprek. Wil je alles horen, aboneer je dan op deze podcast, waarin je elke week the full monty krijgt! Luister nu de gesprekken met FKA twigs, Leon Bridges en Bonobo terug.

Leon Bridges

De Sam Cooke-vergelijkingen vlogen Leon Bridges om de oren, toen hij in 2015 zijn debuutalbum Coming Home uitbracht. Een compliment, maar ook een druk. De Grammy-genomineerde zanger bespreekt zijn imposter syndrome en zijn laatste album Gold Diggers Sound!

Bonobo

Tien jaar geleden bracht de Britse producer Simon Green a.k.a. Bonobo The North Borders uit. Hij bespreekt zijn ervaring als muzikant de afgelopen tien jaar, het effect van de lockdown op zijn creatieve proces en zijn laatste album Fragments!

FKA twigs

Het had niet veel gescheeld of MAGDALENE (2019) was het laatste album geweest van FKA Twigs. Na een label switch, veel podcasts te hebben geluisterd en goede gesprekken met vrienden vond de Britse zangeres en producer haar inspiratie weer. Ze bespreekt dit traject, het helen na traumatische ervaringen en haar nieuwe mixtape-album CAPRISONGS!