Bij 3FM is maart de Maand van de DJ. Iedere zaterdagavond nemen clubs en festivals uit alle windhoeken van Nederland de 3FM Livebox over met een line-up om je vingers bij af te likken. Afgelopen zaterdag schitterde het Groningse festival Paradigm als laatste in het rijtje. Met sets van Steve Rachmad aka Sterac, Stranger en nog veel meer. Luister nu alle dj-sets.

Over de Maand van de DJ

Een jaar geleden was het doodnormaal: met duizenden in een hal, het geluid voluit, lichten uit, strobes aan. Een nacht doorhalen, of juist vroeg pieken, het kon allemaal, en tientallen artiesten verdienden daar ieder weekend hun brood mee. Het leek een cultuur die niet kapot te krijgen was. Al dertig jaar lang is de dancecultuur in Nederland volop gaande, en sommige van de dj’s in onze lijst van vandaag zijn al net zo lang aan die dansvloer verbonden. Tijd om een maand lang mooie dingen te maken over nachtcultuur. En dus introduceren 3FM, 3voor12, de NTR en FunX de Maand van de DJ. Elke zaterdagavond neemt een club of festival de 3FM livebox over. Achtereenvolgens zijn dat PIP, Drift, Draaimolen en Paradigm, met een line-up om je vingers bij af te likken. Lees hier meer over de Maand van de DJ.

De eerste zaterdagavond was van PIP Den Haag. Klik hier voor de sets van AfraFalhaber, JEANS en Jelly. Vorige week was de eer aan het Nijmeegse festival Drift. Check hier de sets van Interstellar Funk, Identified Patient, Comrade Winston en KI/KI. De derde take-over was aan Draaimolen, die Carista, Oceanic, Pieter Jansen, French II en Julie meenamen naar de 3FM studio. De sets van de laatste vier dj's kun je hier terugluisteren. En check vooral alle andere verhalen die we al maakten voor de Maand van de DJ, zoals deze hyper persoonlijke bekentenissen van vier doorgewinterde nachtvlinders: Ravers zonder dansvloer: 4 nachtvlinders over wat de nacht voor hen betekent.

stranger

UlsT

Joannes

Steve Rachmad aka Sterac

Albert van Abbe