Kijk terug: 3voor12 Special met Rico, Sticks & Typhoon

Eva Cleven in gesprek met Zwolse Fakkelbrigadiers

Redactie 3voor12 ,

Deze maand staat NPO Cultura vier zaterdagavonden in het teken van een 3voor12 Special. In deze specials gaat presentatrice Eva Cleven aan tafel met o.a. Blaudzun, De Staat en de jongens van John Coffey en spreekt met hen over hun muzikale ontwikkeling en liefde voor muziek. In aflevering 2 gaat Eva Cleven in de VPRO studio in gesprek met de rappers Rico, Sticks & Typhoon, waarin ze onder andere praten over hoe je elkaar verder helpt als artiest, over Zwolle als creatieve plek en over hip hop in Nederland.

In 3voor12 Special gaat presentatrice Eva Cleven aan tafel met een aantal artiesten en spreekt ze met hen over hun muzikale ontwikkeling en liefde voor muziek. Ze duikt samen met de artiest in het rijke 3voor12-archief: door 3voor12 opgenomen live optredens door de jaren heen, op verschillende plekken, in sessies, op festivals en diverse poppodia.

Aanstaande zaterdag gaat Eva Cleven met in de VPRO studio in gesprek met Rico, Sticks & Typhoon, waarin ze onder andere praten over hoe je elkaar verder helpt als artiest, over Zwolle als creatieve plek en over hip hop in Nederland. Bekijk hieronder het overzicht voor de komende 3voor12 Specials.

3voor12 Special, 26 november 21.30-22.30 NPO Cultura
Eva Cleven in gesprek met John Coffey

3voor12 Special, 3 december 21.30-22.30 NPO Cultura
Eva Cleven in gesprek met Blaudzun