Fresku en De Jeugd van Tegenwoordig in 24 Uur Met

Theo Maassen opnieuw gastheer in 2016

Atze de Vrieze ,

Ook in 2016 is cabaretier Theo Maassen de gastheer in 24 Uur Met, het programma waarin hij een etmaal lang opgescheept zit met een gast. Of met drie gasten in dit geval, want een van de afleveringen is gewijd aan De Jeugd van Tegenwoordig. Wilie Wartaal, Vjeze Fur en Faberyayo komen alle drie naar de studio. Ook Fresku is een van de gasten in het nieuwe seizoen.

De eerste aflevering van 24 uur met… op 10 januari betekent voor presentator Theo Maasen zijn 14e etmaal als gastheer. Het is de tiende reeks van de serie sinds de VPRO op 1 januari 2008 begon met het uitzenden van ‘24 uur met…’. In de negen eerdere reeksen zijn er in totaal 51 logeerpartijen geweest van 52 gasten. De kunstenaarstweeling LA Raeven was er in 2012 uiteraard met zijn tweeën. Voor het eerst zijn er dit seizoen, met de komst van De Jeugd Van t
Tegenwoordig, drie gasten tegelijk in de studio.
 
Naast DJVT en Fresku zijn dit seizoen ook schrijver Alex Boogers, cabaretier Brigitte Kaandorp en politicus en ex-staatssecretaris van justitie Fred Teeven te gast. Van Fresku is bekend dat hij een goede band heeft met Theo Maassen. De twee zijn stadgenoten, en de cabaretier deed mee aan Fresku’s nummer Hedde Druks Op? Vorig jaar ontving Maassen ook een rapper, namelijk Typhoon.