Onafhankelijke Labelmarkt op Song van het Jaar-verkiezing Onafhankelijke Labelmarkt op Song van het Jaar-verkiezing

Met o.a. Excelsior, Tender Records, Geertruida en Blowpipe

, Sjoerd Huismans

Onafhankelijke Labelmarkt op Song van het Jaar-verkiezing

Met o.a. Excelsior, Tender Records, Geertruida en Blowpipe

Sjoerd Huismans ,

Nieuw dit jaar op de Song van het Jaar-verkiezing: de Onafhankelijke Labelmarkt is van de partij! Net als bij eerdere edities heeft Excelsior onafhankelijke kwaliteitslabels uitgenodigd om hun nieuwe releases, bijzondere platen, posters, boeken en limited editions tentoon te stellen en te verkopen. Naast Excelsior zelf zijn in elk geval Blowpipe, Tender Records, Geertruida, Grey Past Records, Cane Goose Records en Narrominded vertegenwoordigd.

De Onafhankelijke Labelmarkt werd twee jaar geleden begonnen door Excelsior omdat platenzaken een voor een verdwijnen, onder het motto: dan maar zelf. Sindsdien vindt het evenement op onregelmatige basis plaats in de Tolhuistuin met een uitstapje naar Groningen tijdens Eurosonic/Noorderslag. Op 12 december zullen de inmiddels bekende rood-wit gestreepte kramen van De Onafhankelijke Labelmarkt voor het eerst binnen opgezet zijn. Naast de onafhankelijke labels is ook Velvet Amsterdam vertegenwoordigd. Zij hebben niet alleen hun beste vinyl bij zich, maar ook alle albums van de Song van Het Jaar top 100.

De Onafhankelijke Labelmarkt bevindt zich 12 december tijdens de Song van het Jaar-verkiezing op de benedenverdieping van de Tolhuistuin, en is geopend van 14:00 tot 19:30.

Natuurlijk kun je ook zelf bij de uitreiking van de Song van het Jaar 2014 zijn! Meld je hier aan voor de gastenlijst. 

Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12