Ook Loveland komt met een bungalowfestival Ook Loveland komt met een bungalowfestival

Drie dagen feesten in Weerterbergen

, Atze de Vrieze

Ook Loveland komt met een bungalowfestival

Drie dagen feesten in Weerterbergen

Atze de Vrieze ,

Na Bungalup en Where The Wild Things Are heeft Nederland er komend jaar weer een bungalowfestival bij. Organisator Loveland organiseert van 4 tot en met 6 april 2014 een Weekender in Weerterbergen. Ver van thuisbasis Amsterdam, in Limburg.

Het nieuwe Loveland festival past binnen de trend van nieuwe festivals. Niet grootschalig, geen enorme menigtes op een groot veld of in een gigantische tent, maar kleinschalige evenementen met veel ruimte voor comfort. Niet alleen de bungalowfestivals passen in die trend, maar ook het succesvolle Into The Great Wide Open, waar tenten op de camping niet zo dicht op elkaar gestapeld staan als op bijvoorbeeld Pinkpop en Lowlands.

Het festival wordt nadrukkelijk neergezet als een feestje voor volwassenen, al was het maar doordat veel nadruk te leggen op het feit dat de organisatie nu zelf 18+ is. Loveland heeft een historie met bungalowcomfort: 18 jaar geleden vond hun eerste feest plaats in een subtropisch zwembad in Zandvoort. Veel bezoekers namen toen ook al hun intrek in de huisjes.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12