#ADE13: 3voor12 Radio & 3FM vanuit Paradiso met donderdag o.a. Chuckie, Tom Trago en Armin van Buuren

Speciale uitzendingen op 3FM en 101TV toegankelijk voor publiek

Redactie 3voor12 ,

Tijdens Amsterdam Dance Event zendt 3FM drie dagen uit vanuit de kelder van Paradiso, en die uitzendingen zijn hartstikke toegankelijk voor passe-partout-houders en mensen met kaartjes voor Paradiso. Op donderdagavond schuift al een keur aan grootheden aan bij Roosmarijn en Tomas: je hoort in de uitzending onder andere interviews met Chuckie, Tom Trago, Armin van Buuren, George FitzGerald en ADE-opperhoofd Richard Zijlma. Luister en kijk dus donderdag tussen 22.00 en 01.00 uur mee via 3FM of 101TV of kom langs in de kelder.

Donderdag ontvangen Roosmarijn en Tomas vanaf 22.00 uur in de uitzending:

Chuckie:
Dé vaandeldrager van de Dirty Dutch-sound is natuurlijk DJ Chuckie. Zíjn gezicht kijkt via een giga-poster uit over het IJ (niet te missen!), vorig jaar doopte hij de Ziggo Dome en dit jaar houdt hij het officiële openingsfeest in Paradiso met een 5 uur-durende dj-set.

George FitzGerald:
George FitzGerald is een van de veelbelovende talenten op Amsterdam Dance Event: hij rekt de grenzen op tussen de melodische kanten van house en garage en de drumbeats van techno en zelfs dubstep. Hij gooide al hoge ogen op 5 Days Off en Lowlands en is nu terug om die winst te verzilveren.

Tom Trago:
Of mogen we Tom Travo zeggen? De eigenzinnige Amsterdammer scoorde het 3voor12 Album van de Week met The Light Fantastic. Hoe maakte hij zo'n fantastisch album? Hoe zit het met zijn vrouwelijke trekjes? En kan hij beter koken dan Seth Troxler? Je hoort het allemaal.

Armin van Buuren:
We gaan de grootste dj ter wereld niet meer introduceren - dat zou 'm geen recht doen - maar Roosmarijn spreekt hem op het Amsterdam Dance Event. Ook zo benieuwd hoe hij tegen streaming aankijkt? Hoe pakt hij zo'n giga-Armin Only-wereldtour eigenlijk aan? En hoe ziet hij zijn DJ Mag 100-concurrentie?

Richard Zijlma:
Ook de directeur van Amsterdam Dance Event komt langs om te vertellen hoe het is om zijn festival in één jaar tijd 50 procent groter te zien worden. En waar gaat hij zelf eigenlijk zoal kijken?

Verder hoor je in de uitzendingen heel veel liveopnames en sfeerbijdrages van 3FM-jocks Barend en Wijnand. 

Alle 3FM ADE-uitzendingen vanuit Paradiso

3FM zendt drie dagen uit vanuit Amsterdam Dance Event. Deze uitzendingen zijn ook live te zien op 101TV. Alle uitzendingen op een rijtje:

Donderdag 17 oktober:
22.00-01.00 uur: 3voor12 Radio met Roosmarijn Reijmer en Tomas Delsing

Vrijdag 18 oktober:
22.00-01.00 uur: 3voor12 Radio met Roosmarijn Reijmer en Tomas Delsing
01.00-04.00 uur: Sander Hoogendoorn

Zaterdag 19 oktober:
22.00-00.00 uur: Rámon Verkoeijen
00.00-04.00 uur: Tomas Delsing
04.00-06.00 uur: Barend van Deelen