#Song12: De keuze van 3FM-dj Paul Rabbering #Song12: De keuze van 3FM-dj Paul Rabbering

Met o.a. Skrillex en Jay-Z & Kanye West

, Redactie 3voor12

#Song12: De keuze van 3FM-dj Paul Rabbering

Met o.a. Skrillex en Jay-Z & Kanye West

Redactie 3voor12 ,

In het kader van Song van het Jaar vraagt Roosmarijn aan bekende Nederlandse artiesten om hun top 5 bekend te maken. Deze kunnen zij kiezen uit de Song van het Jaar shortlist van 2012. Vanavond was het aan 3FM-dj Paul Rabbering om in 3voor12 Radio zijn keuze bekend te maken.

Jay-Z & Kanye West – Niggas in Paris
"Deze plaat wordt een klassieker. Het nummer is helemaal geen enorme hit geweest, maar wordt wel veel besproken. Dat geeft wel aan dat het zo’n goede groove heeft. Het zijn twee van de beste rappers verzameld op één plaat."

Kodaline – All I Want
"Ik ga echt twee kanten op. Ik ben van de melancholische en dance muziek. Die Kodaline is aan het groeien, zo lang is hij nog niet uit. Het is zo’n mooi liedje dat mooi opbouwt, dat gaat niet vervelen."

Jamie Woon – Shoulda
"Het album Mirrorwriting komt al uit 2011, maar in 2012 was het nummer voor mij. Ik heb de single vaak gedraaid. Of dit mijn slaapkamer muziek was? Ja, haha, en de keuken, en de badkamer. 

Ben Howard – Keep your head up
"Dit is zo mooi uitgevoerd. Eigenlijk had ik het hele album er in kunnen zetten, ik vind alle liedjes mooi. Ik heb maar gekozen voor deze omdat ik hem een zetje wil geven voor de nummer één positie."

Of Monsters and Men – Little talks
"In het begin bleef het liedje nog best onbekend, maar is een ontzettend eigen leven gaan leiden."

Skrillex – Bangarang
"Deze track is zo energiek en vet gemaakt, maar waarom ik deze gekozen heb is dat ik er ontzettend goed op kan hardlopen. Als hij loslaat versnel ik altijd en ga ik er tegen aan."

Tot maandag 9 december 23.57 uur kan er gestemd worden, maar wacht vooral niet en stem direct op jouw Song van het Jaar!

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12