Lowlands 2012: Koppelkaraoke en contactkiekjes bij Marvelous Match Making Machine Lowlands 2012: Koppelkaraoke en contactkiekjes bij Marvelous Match Making Machine

Al zingend aan een wederhelft komen

, Bas van Duren

Lowlands 2012: Koppelkaraoke en contactkiekjes bij Marvelous Match Making Machine

Al zingend aan een wederhelft komen

Bas van Duren ,

Tegenover de Grolsch klinkt een geluid dat kan worden omschreven als kattengejank. Zijn huisdieren toegestaan? Heeft iemand Manita uit haar kooi gelaten? Niets van dit alles. Een karaokepodium cum singlemuur cum pickup-line generator siert het terrein, ook bekend als de 'Marvelous Match Making Machine'. De watte...?

Stel je even voor: een podium met daarvoor twee grote draaischijven waarop je kunt zitten. Een voor de dames, een voor de heren. Op het moment dat de schijven stoppen, mogen de man en vrouw die oog in oog met elkaar komen te staan naar het podium. Het nieuwbakken stelletje mag kiezen uit 31 duetnummers en mag de rest verblijden met het gezang. Hopelijk worden er naderhand telefoonnummers of campingplaatsen uitgewisseld en kan er iets moois opbloeien.

Ben je niet van het zingen? Dan is er de mogelijkheid om een polaroidfoto te laten maken die vervolgens op een singlesmuur wordt gehangen. Een persoonlijke boodschap op de foto moet het andere geslacht (of hetzelfde, als je wilt) ervan overtuigen om contact met je op te nemen. Heb je al iemand op het oog? Dan is er nog de pickup-line generator die met één druk op de knop een ijsbreker op papier uitspuugt. Ondergetekende kreeg 'Hit me baby one more time', maar zal deze hoogstwaarschijnlijk niet gebruiken (of het moet in de Tïtty Twïster zijn).

Jan (22) uit Amsterdam heeft met twee vrienden een vrije interpretatie gedaan van 'Get Back' van The Beatles. 'Ik vind het wel stom dat er maar 31 nummers zijn om uit te kiezen.' Pas dan daagt het dat het duetnummers zijn. 'Oh, het is allemaal voor singles? Nee, ik kwam gewoon om The Beatles te zingen. Mijn vriendin loopt daar rond.'

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12