BangBang veroordeeld tot acht maanden celstraf BangBang veroordeeld tot acht maanden celstraf

Rechter veroordeelt rapper conform eis van OM

, Casper Sikkema

BangBang veroordeeld tot acht maanden celstraf

Rechter veroordeelt rapper conform eis van OM

Casper Sikkema ,

Rapper BangBang is veroordeeld tot acht maanden hechtenis, waarvan vier voorwaardelijk. Ook krijgt hij een contactverbod en een behandeling opgelegd. De rechter volgt met deze uitspraak de eis van de officier van justitie.

Rechter veroordeelt rapper conform eis van OM

Rapper BangBang is veroordeeld tot acht maanden hechtenis, waarvan vier voorwaardelijk. Ook krijgt hij een contactverbod en een behandeling opgelegd. De rechter volgt met deze uitspraak de eis van de officier van justitie. BangBang zit al sinds 18 januari in voorarrest. Of dat betekent dat hij inmiddels op vrije voeten is, kon de persrechter noch zijn advocaat bevestigen.

De Brit is veroordeeld wegens huiselijk geweld. Hij zou zijn ex-vriendin en kind zowel fysiek als mentaal structureel hebben mishandeld. Toen BangBang eerder dit jaar in Japan zat, besloot zijn ex-vriendin hiervan aangifte te doen. In een interview met 3VOOR12 vertelt ze over jarenlange mishandeling en bedreiging waarvan ze al twee keer eerder aangifte heeft gedaan. Ook heeft ze een tijd ondergedoken gezeten in een Blijf-van-mijn-lijf huis. Na haar aangifte verbleef ze enige tijd in het buitenland.

BangBang liet via zijn advocaat weten nog niet te willen reageren

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12