Hooikoorts: Peaches, Merzbow en meer voor State-X New Forms Hooikoorts: Peaches, Merzbow en meer voor State-X New Forms

Peaches, Battles, Rolo Tomassi, The Melvins & Gary Numan

, Ingmar Griffioen

Hooikoorts: Peaches, Merzbow en meer voor State-X New Forms

Peaches, Battles, Rolo Tomassi, The Melvins & Gary Numan

Ingmar Griffioen ,

Meer namen voor de zesde editie van State-X New Forms. Het Haagse festival is op vrijdag 11 en zaterdag 12 december in en rondom Paard van Troje en in cultuurcentrum Koorenhuis. Met namen als Peaches, Merzbow, Battles, Rolo Tomassi, Gary Numan, The Melvins en Peter Greenaway doet State-X de naam als internationaal festival voor cutting edge muziek en nu-art eer aan.

Peaches, Battles, Rolo Tomassi, The Melvins & Gary Numan

Meer namen voor de zesde editie van State-X New Forms. Het Haagse festival is op vrijdag 11 en zaterdag 12 december in en rondom Paard van Troje en in het tegenover het Paard gesitueerde cultuurcentrum Koorenhuis. En met namen als Peaches, Merzbow, Battles, Rolo Tomassi, Gary Numan, The Melvins, Jon Hopkins, Loops Haunt en Peter Greenaway doet State-X de naam als internationaal georiënteerd festival voor cutting edge muziek en nu-art eer aan.

Line-up State-X New Forms 2009:
Peaches
Rolo Tomassi
Gary Numan & ADE Fenton dj-set
The Melvins
Träd Gräs Och Stenar
Loops Haunt
Merzbow
The New Earth Group
Gamila
QFWFQ
Dag in de Branding-inserts met het Haags Saxofoonkwartet, Bouwhuis & Verhulst en Ensemble van het Koninklijk Conservatorium.

+ winnaars X-Vektor:
Boom Boom du Terre
Machinist & Mendel Kaelen

Al bekend waren:

Battles, Peter Greenaway, Falty DL, Zeitkratzer Orchestra, The Invisible, Three Trapped Tigers, Jon Hopkins feat. Davide Rossi, Slaraffenland, Dorian Concept, Cakebuilder, Architect, Action Beat, Helado Negro, Kurt Vile & The Violators, Sandy Dillon, Stellar Om Source en de Nederlandse acts Knalpot, Daily Bread en Lucid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12