Alleen toegang tot Elbow in 3VOOR12 radio live met persoonlijke bevestiging Alleen toegang tot Elbow in 3VOOR12 radio live met persoonlijke bevestiging

Overbelasting reserveringssysteem zorgde voor onduidelijkheid

, Redactie 3VOOR12

Alleen toegang tot Elbow in 3VOOR12 radio live met persoonlijke bevestiging

Overbelasting reserveringssysteem zorgde voor onduidelijkheid

Redactie 3VOOR12 ,

De belangstelling voor Elbow in 3VOOR12 Radio Live was gigantisch. De gastenlijst was binnen acht seconden helemaal vol. Door de overbelasting ontstond wat verwarring over het wel of niet slagen van reserveringen. Even voor de duidelijkheid: iedereen met een persoonlijke bevestiging staat op de lijst en mag naar binnen.

Overbelasting reserveringssysteem zorgde voor onduidelijkheid

Doordat heel veel mensen tegelijkertijd plaatsen wilden reserveren voor Elbow in 3VOOR12 Radio Live, raakte het systeem overbelast. Het kon de grote hoeveelheid aanvragen niet direct verwerken, waardoor sommige mensen in eerste instantie wel het rode kruisje op hun scherm te zien kregen, maar vervolgens geen bevestigingsmail. Die reserveringen zijn niet gelukt, omdat deze niet binnen die acht seconden zijn afgerond.

Iedereen die géén persoonlijke bevestiging heeft gehad van zijn reservering voor Elbow in 3VOOR12 Radio Live, heeft géén plaats op de gastenlijst.

Iedereen die wel een bevestiging heeft gehad, plus de persoonlijke bevestigingmail van 3VOOR12, raden we aan deze uit te printen en mee te nemen naar Desmet.

3VOOR12 organiseert op 26 mei een speciale opname in beeld en geluid van het exclusieve akoestische optreden van de Engelse band Elbow. De band won recent met ‘The Seldom Seen Kid’ de prestigieuze Mercury Prize voor beste Britse album.

De opnames van deze special zijn te beluisteren in de 3VOOR12Radio Live uitzending van 28 mei, tussen 22.00-01.00 uur. Het optreden in beeld is te zien op 3VOOR12TV vanaf vrijdag 29 mei. Je kunt het zien als een opwarmer voor Pinkpop, waar de band op de zaterdag op het 3FM podium staat.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12