Paradiso presenteert in Bitterzoet Paradiso presenteert in Bitterzoet

‘We vinden het leuk een keer iets anders te doen’

, Renee Hartog

Paradiso presenteert in Bitterzoet

‘We vinden het leuk een keer iets anders te doen’

Renee Hartog ,

Paradiso en Bitterzoet gaan samenwerken. De twee Amsterdamse podia zijn het eens geworden over een aantal ‘Paradiso presenteerts’ in Bitterzoet. Zeker is alvast dat Brakes op 9 mei in Bitterzoet zal spelen.

‘We vinden het leuk een keer iets anders te doen’

Paradiso en Bitterzoet slaan de handen ineen. De twee Amsterdamse podia zijn het eens geworden over een aantal ‘Paradiso presenteerts’ in Bitterzoet. Brakes is alvast bevestigd voor 9 mei, meer namen volgen nog.

“In tijden van een drukke programmering kun je er voor kiezen om zoveel mogelijk bands op één avond te laten spelen. Maar je kunt er ook een band uitlichten door deze elders neer te zetten”, zegt Paradiso programmeur Ben Kamsma. “En daarvoor is Bitterzoet de ideale locatie, mooi centraal gelegen in Amsterdam. Maar ook vanwege de prettige samenwerking; zij willen hetzelfde als wij.”

Het is niet de eerste keer dat Paradiso bands van eigen keuze op andere plekken in de stad programmeert. Zo speelde Andrew Bird vorig jaar november in de Duif, in de intieme sfeer van de oude kerk aan de Prinsengracht. “Dat gaan we dit jaar weer doen, maar dan met D.M. Stith”, belooft Kamsma. “We vinden we het gewoon erg leuk om af en toe iets anders te doen, zeker als het op zo’n bijzondere locatie is.”
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12