De drukke agenda van dj Promo De drukke agenda van dj Promo

Australië, een nieuw album, de HMH en een mysterieus hiphopproject

, Renee Hartog

De drukke agenda van dj Promo

Australië, een nieuw album, de HMH en een mysterieus hiphopproject

Renee Hartog ,

Het worden drukke maanden voor Dj Promo. Na zijn minitour door Australië is daar de release van zijn nieuwe album ‘Quality Control ‘, een feestje in de HMH en als klap op de vuurpijl de vijfde verjaardag van Club r_AW. En dan is er nog het mysterieuze project met 's lands
grootste hiphoplabel.

Australië, een nieuw album, de HMH en een mysterieus hiphopproject


Maart en april worden drukke maanden voor dj Promo. Zo gaat hij eerst naar Australië voor een minitour. Eenmaal thuis wachten in april de cd-presentatie van zijn nieuwe album ‘Quality Control’, een optreden in de HMH en ook nog eens het vijfjarig jubileum van zijn eigen feestje Club r_AW op hem. Om nog maar te zwijgen over zijn mysterieuze project met Neerlands grootste hiphoplabel.

Maar bezig baasje Promo, of Sebastian Hoff zoals hij in het dagelijks leven heet, ziet door de bomen nog prima het bos. “Inderdaad, het zijn wel een aantal grote dingen kort op elkaar, maar als je het goed organiseert, dan gaat het prima en dan heb je daarna ook weer tijd om je met nieuwe dingen bezig te houden."

“Je gaat niet even voor een weekendje uren in een vliegtuig zitten, als je eenmaal naar Australië gaat." Vandaar de ‘minitour’.“Je hebt daar nog een soort van happy hardcore scene, een beetje overgebleven van vroeger. Hardstyle heeft er inmiddels ook zijn intrede gedaan. En als je dan kijkt naar mijn wat oudere werk, de melodieuzere, wat langzamere tracks, dan past dat daar heel goed."

Maart is ook de maand van Promo’s nieuwe album, getiteld ‘Quality Control’. Ten tijde van de release van het laatste Rude Awakening album maakte de dj nog een statement: bij een kaartje voor Club r_AW kreeg je het album gratis. “Zo van: mensen kopen het toch niet meer.” Het ‘Best of-Promo’ album, ‘The Worst Of Two’, dat net voor de kerst werd uitgebracht, verkocht tegen verwachting echter erg goed. “Dat geeft goede hoop voor dit album”, aldus Promo.

Vervolgens geeft dj Promo nog twee feestjes. Zo staat hij op 21 maart in de Heineken Music Hall en viert hij op 17 en 18 april in de Amsterdamse Melkweg en P60 in Amstelveen de vijfde verjaardag van Club r_AW.

En als dat allemaal klaar is, wacht er nog een ‘heel nieuw interessant project’. De dj wil hier nog niet al te veel over kwijt. “Alles is rond en getekend, maar er staat nog geen noot op papier, dus ik ben nog een beetje huiverig”, aldus Promo. “Maar de kans is groot dat we gaan samenwerken met een groot Nederlands hiphoplabel. Er zijn wat snode plannen om een soort van cross-over iets te gaan doen. Daar zal ik een deel van de productie voor mijn rekening nemen. Testopnames klonken in ieder geval nogal veelbelovend.”


 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12