Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 12 maart: Storybox, Winne en Stuurbaard Bakkebaard Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 12 maart: Storybox, Winne en Stuurbaard Bakkebaard

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

, Renee Hartog

Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 12 maart: Storybox, Winne en Stuurbaard Bakkebaard

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Renee Hartog ,

Een bont gezelschap, op 12 maart in Desmet. Achtereenvolgens de Utrechtse rock van de Storybox, straatrappende Winne en rauwe Stuurbaard Bakkebaard rock, is niet saai...

Wie spelen er en wat kun je verwachten?


Eentonig wordt het zeker niet, op 12 maart. Achtereenvolgens sieren Storybox, Winne en Stuurbaard Bakkebaard het Desmet podium.

Storybox
Het Utrechtse Storybox heeft net een nieuw album uit, dat werd geproduceerd door niemand minder dan de producer van onder meer Elvis Costello. Het plaatje draagt de titel 'You Can Be Replaced', wat wel zo toepasselijk is deze avond. Want Storybox vult deze avond de lege plek in de programmering op die The 1990s achterliet.

Winne                
‘Winne Zonder Strijd’ liet even op zich wachten, maar de debuutplaat met Rotterdamse straatrap is nu eindelijk daar. “Als ik de muziek van deze plaat hoor, geniet ik van mezelf”, zei de mc onlangs in een uitzending van 3VOOR12’s Dubbel Check. Nou, nu is het de beurt aan het 3VOOR12 Radio Live publiek.
 
Stuurbaard Bakkebaard
Sinds de opnames van het nieuwe album L’Amour, dat 13 maart uitkomt, heeft het Eindhovense Stuurbaard Bakkebaard er een vierde man bij: de Utrechtse dj/producer DNA (ex-Urban Dance Squad). Resultaat? Naar eigen zeggen een heel nieuwe sound, die tegelijk toch ook nog steeds wel ‘heel erg Stuurbaard Bakkebaard’ is.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12