3VOOR12 Luisterpaal nu met sociale functies voor Twitter, Facebook en Hyves

Nieuw op de iPhone Luisterpaal app: Twitter over de plaat die je luistert en stem!

Redactie 3VOOR12 ,

Twitteren op je iPhone over de Luisterpaalplaat die je tegelijk luistert en meteen je Facebook livefeed en je Hyves-status updaten; het kan allemaal met de nieuwe Luisterpaal-applicatie voor de iPhone. Dankzij versie 1.3 kun je nu ook het aantal sterren van een plaat zien en zelf stemmen.

Nieuw op de iPhone Luisterpaal app: Twitter over de plaat die je luistert en stem!

De 3VOOR12 Luisterpaal applicatie op de iPhone is uitgebreid met handige functies voor sociale media. Zo kun je nu bijvoorbeeld Twitteren over de Luisterpaalplaat die je tegelijk luistert en meteen je Facebook livefeed en je Hyves-status updaten. De VPRO heeft versie 1.3 van de app uitgebracht. Ook nieuw is dat je nu het aantal sterren van een plaat kunt zien en meteen zelf kan stemmen. Probeer het meteen met de beste albums van 2009!

Wat is er veranderd?
SOCIAL:

- Twitter over de plaat die je aan het luisteren bent
- Post op de livefeed op Facebook over de plaat die je aan het luisteren bent
- Hyves - Update je Wie Wat Waar status met de plaat die je op dat moment luistert
- Mail de plaat aan vriend of vriendin

STEMMEN:
- Stem via je iPhone op je favoriete Luisterpaalplaat
- Bekijk de waardering (0-5 sterren) voor de plaat die je wilt luisteren op de Luisterpaal app

WAAR WAS IK?:
- Als je wordt gebeld, dimt de plaat die je aan het luisteren bent en als je gesprek is afgelopen is begint de track weer te spelen.
- Als je zelf de Luisterpaal app afsluit en weer opent, dan kan je verder luisteren bij de plaat die je voor het afsluiten aan het luisteren was.

De nieuwe versie van de Luisterpaal applicatie vind je in de Apps Store. Probeer de nieuwe functies meteen uit met de beste albums van 2009 in de speciale Eindejaarsluisterpaal! Aan toevoeging van deze functies op de reguliere Luisterpaal en apps op andere mobiele platforms wordt gewerkt. In de tussentijd kun je op andere telefoons natuurlijk wel de minder uitgebreide versie van de Luisterpaal downloaden.