3VOOR12 Presenteert...Johan! 3VOOR12 Presenteert...Johan!

1 mei exclusief optreden in Desmet

, Silvy Broeren

3VOOR12 Presenteert...Johan!

1 mei exclusief optreden in Desmet

Silvy Broeren ,

1 mei verschijnt het nieuwe album Johan: 4. Genoeg reden voor 3VOOR12 om diezelfde avond een exclusief optreden in Desmet te organiseren. Kaarten voor het optreden geven we weg via de site, de nieuwsbrief en in 3VOOR12Radio.

1 mei exclusief optreden in Desmet

1 mei verschijnt het vierde album van de Excelsior-band Johan getiteld “4”. Genoeg reden voor 3VOOR12 om diezelfde avond een exclusief optreden in Desmet onder de noemer 3VOOR12 Presenteert… Johan! te organiseren.

Zanger/gitarist Jacco de Greeuw over “4”: “Het moet de band weergeven zoals hij er op dit moment voorstaat”. Om het bandgevoel te onderstrepen nemen gitarist Maarten Kooijman en bassist Diets Dijkstra de vocalen op hun zelfgeschreven liedjes voor hun rekening. De Greeuw: “Ik kan geen liedje van iemand anders zingen. Ach, The Beatles deden het, dus mogen wij het ook.”

3VOOR12’er Atze de Vrieze over het nieuwe album van Johan:
“De verzamelbox met de eerste drie albums die begin dit jaar uitkwam, luistert als een Greatest Hits compilatie. Ook op 4 staan weer een paar Johan-klassiekers in de dop. De paranoïde single In The Park bijvoorbeeld, of het ontroerende Maria. Liedjes schrijven lijkt simpel bij Johan.”
 
Wil je er bij zijn?!
Kaarten voor de 3VOOR12 Presenteert…Johan! showcase worden vanaf 22 april weggegeven in de 3VOOR12 nieuwsbrief en de site en vanaf 27 april op 3FM onder andere bij 3VOOR12RADIO.

Het album 4 is vanaf 27 april te beluisteren in de Luisterpaal en is in de week van 4 mei Album van de Week. De exclusieve showcase is vanaf maandag 11 mei te zien als Concert van de week op 3VOOR12TV en in delen te horen in 3VOOR12RADIO op 3FM. 

Hier komt nog bij: een speciale aflevering met een half uur Live Johan in 3VOOR12 TV op het digitale kanaal Cultura vanaf 9 mei 2009.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12