Kom met je kop op 3VOOR12 Kom met je kop op 3VOOR12

Word het gezicht van ons tv-programma

Kom met je kop op 3VOOR12

Word het gezicht van ons tv-programma

3VOOR12 heeft vele gezichten. Concert- en dj-archief, dagelijks nieuws, radioshows, tv-kanalen, community, festivalverslagen, genoeg om erin te verdrinken. Daarom zoeken we nu dat ene gezicht, dat gezicht voor onze tv-serie 3VOOR12.TV. Ben jij de kop van 3VOOR12? Meld je nu aan voor de screening.

Word het gezicht van ons tv-programma

Afgelopen jaar hebben we 37 keer een in onze ogen heel mooi programma gemaakt voor televisie onder de noemer 3VOOR12.TV. Wekelijks kleurden we je tv een half uur 3VOOR12-rood met unieke sessies, interviews, clips en concerten van alles wat jij goed vindt. Een presentator was er niet, dat lieten we aan jou, de bezoeker, de fan, de liefhebber over. Komend jaar kun je weer voor ons aan de bak. Alleen zoeken we nu één (lees 1!) gezicht. Of liever gezegd, één hoofd (lees weer 1!) dat alles in zich heeft dat 3VOOR12 uitstraalt.

Ben jij de kop van 3VOOR12, kun je zonder te stotteren ongelofelijk naturel en ook nog eens overtuigend en eerlijk iets voor een camera vertellen, ben jij kortom de lijm in onze nieuwe serie afleveringen van 3VOOR12.TV? Meld je dan voor dinsdag 7 augustus 11.57 uur aan voor de screening van 9 augustus! Stuur behalve je contactgegevens (adres en telefoonnummer) ook een foto van jezelf (met jou erop!) mee.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12