Dagboek: NRA in the USA

Rene Harks viert vakantie met Nederlandse punkband

Amsterdams punktrots NRA maakt voor de derde keer de grote oversteek naar de VS. Reden van de trip is niet South By South West zoals met Nederlandse bands meestal het geval is. NRA is uitgenodigd door hun platenlabel Gearhead Records (o.a. thuisbasis van The Hives) om op een door hun
georganiseerd weekend van muziek, bier en hotrods te spelen in Austin op het Gearfest. Nu we er toch zijn, hebben we geprobeerd wat dagen er omheen op te vullen, wat heeft geleid tot een tourtje van een week. We gaan van Austin (Texas) naar Los Angeles (Californie).

Rene Harks viert vakantie met Nederlandse punkband

Zelfs pluggers hebben wel eens vakantie. Zo ook Rene Harks, die in zijn alledaagse leventje eigenlijk de hele dag bezig is met muziek. Het promoten van bands en hun muziek, het begeleiden van Buitenlandse bands in Nederland, etc, etc. En wat doet zo iemand nou als hij een weekje vakantie heeft. Heel simpel; op tournee door de VS met zijn vrienden van NRA. En een dagboek bijhouden voor 3VOOR12 natuurlijk! Lees mee met de belevenissen van NRA en Rene.