3voor12 Presenteert: Underworld

13, 14 én 15 maart in TivoliVredenburg, kaarten via 3voor12 Radio

Redactie 3voor12 ,

Groot nieuws. Op 13 ,14 én 15 maart presenteert 3voor12 een show van Underworld. Je weet wel, die Britse danceband die ongetwijfeld de geschiedenisboeken in gaan als legendarisch en toonaangevend. Ze bestaan ondertussen alweer bijna dertig jaar en begin volgend jaar komen ze dus naar Utrecht voor drie exclusieve optredens.

De band rondom Karl Hyde en Rick Smith kunnen nog even hard gas geven als vroeger. Dat bewezen ze maar weer op Paaspop dit jaar, en herinner je jezelf dat optreden op Lowlands 2015 nog? De band weet nog precies hoe ze die energie van vroeger kunnen oproepen in het heden en dat zorgt iedere keer weer voor legendarische momenten tijdens klassiekers als 'Born Slippy' en 'Rez'.

3voor12 presents Underworld vindt plaats op 13 en 14 maart in TivoliVredenburg. De kaarten gaan vanaf vrijdag in de verkoop.

Update 16 oktober: Door de massale belangstelling voor de concerten van 13 en 14 maart is er inmiddels een derde concert aangekondigd. Underworld staat ook op woensdag 15 maart in TivoliVredenburg. Verkoop hiervan is direct gestart, via Ticketmaster.

Luister mee naar 3voor12 Radio en abonneer je op de nieuwsbrief voor kaarten.