3voor12 Noord-Holland

Houtnacht, dé opwarmer voor het Houtfestival

Avond met opkomende talenten uit de regio.

Zoals menig Haarlemmer weet vindt op zondag 16 juni de 34e editie van het Houtfestival plaats. Een dag vol muziek, dans, film, kunst en (kinder)theater in de Haarlemmerhout.

Maar wat je ook zeker niet mag missen, en wat misschien stiekem nog wel leuker is, is het festival wat op de vooravond wordt georganiseerd. Op zaterdag 15 juni wordt het festival namelijk ingeluid met de Houtnacht. Georganiseerd in samenwerking met Geertruida, Minor Operation Bookings, Irrational Library en Jongerencentrum Flinty's. Samen hebben zij een line-up gemaakt waarin met name opkomende talenten uit de regio een podium krijgen. 

Het muziekprogramma is super veelzijdig en de organisatoren hebben de nadruk gelegd op vaak onderbelichte stijlen. De artiesten zullen verspreid over het festival terrein op verschillende podia en ook in containers optreden. De line-up bestaat onder andere uit: Counter-Sound, Minor Citizen, Emil Rosé, Soultrash, Lena Hessels en Martien Keesmaat. 

Kijk hier voor het volledige programma en check hier de Spotify afspeellijst waarin alle artiesten staan die tijdens de Houtnacht zullen optreden. 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12