steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Bezoekers Music Meeting geven een 'Toegift'

Koop een extra kaartje voor vluchtelingen

International Music Meeting Festival roept haar publiek op om een extra kaartje te kopen voor vluchtelingen. Bezoekers kunnen vanaf nu een half of een heel ticket extra kopen. Music Meeting verdubbelt het aantal tickets dat door bezoekers wordt gekocht.

‘Geef een Toegift’ is een landelijk initiatief van de Verenigde Podiumkunstenfestivals en komt voort uit de ambitie podiumkunsten toegankelijk te maken, en een breed en nieuw publiek te bereiken. Naar analogie van de ‘uitgestelde koffie’ (een project waarbij in koffiezaken bij het afrekenen van een kop koffie voor een tweede kop betaald kon worden, die later door iemand met minder financiële middelen gedronken kon worden) komen de festivals met het ‘uitgestelde kaartje’.

Hoe het werkt
Bij aankoop van een kaartje wordt de bezoeker gevraagd of hij/zij een extra kaartje wil kopen voor iemand die graag een concert of een voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. Er kan voor Music Meeting een heel of een half kaartje worden bijgekocht.

De tickets die op deze manier extra worden gekocht komen bij geïnteresseerden terecht via partnerschappen met lokaal gewortelde sociale organisaties. In Nijmegen zijn dat Stichting GAST, Wereldvrouwenhuis en Stichting Noodopvang Vluchtelingen.

  • 19, 20 en 21 mei 2018 (Pinksterweekend)
  • Locatie: Park Brakkenstein, Nijmegen
  • Tickets via www.musicmeeting.nl
#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland