steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Popgilde Meetup 'Hoe release ik mijn plaat?'

28 april in Doetinchem

De meeste muzikanten willen gewoon muziek maken, maar daar komt heel wat bij kijken. Hoe kom je aan optredens? Hoe regel je publiciteit? Hoe breng je een plaat uit? Bij de nieuwe Popgilde meet-ups kom je alles te weten over de muziekindustrie en wat je kunt doen om je act een stap verder te krijgen.

Bij de eerste editie “Hoe release ik mijn plaat?” wordt dieper ingegaan op wat er allemaal komt kijken bij een nieuwe release, want dat is veel meer dan alleen muziek opnemen. Hoe maak ik een releaseplan? Al deze vragen en meer zullen aan bod komen op 28 april vanaf 13:30 in de Gruitpoort in Doetinchem.

De organisatie heeft onder meer Wim Vriezen (Wim’s Muziekkelder), DJ Danjah (Yumm Yumm) en Wessel Westerveld (publisher 2-Dutch) uitgenodigd om hierover wat meer te vertellen. Mocht je al een releaseplan hebben, dan is er de kans om één van onze sprekers nog eens naar te laten kijken. 

Popgilde
Popgilde is een laagdrempelig educatief initiatief voor iedereen die muziek maakt. Naast individuele muzieklessen organiseert Popgilde clinics, meetups en jamsessies om artiesten een stapje verder te brengen in hun lokale muziekwereld en om ambitieuze talenten klaar te stomen voor landelijke muziekindustrie zoals bijvoorbeeld de voorbereiding op de popronde, een vakopleiding of het clubcircuit.

Meer informatie is te vinden op www.popgilde.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland