3voor12 Noord-Holland

Kliko Fest 2018

Gek gaan in Patronaat

Aanstaande zaterdag (14 Juli) kun je weer los gaan bij het indoor festival Kliko Fest in Patronaat in Haarlem. Kliko Fest staat al jaren garant voor een lekkere dosis aan garage, punk, rock ’n roll, trash, blues, surf, noise en beat. Deze editie belooft ook weer een lekker potje rock’n en rollen te worden. Haal je vieste kleren alvast uit de kast, maar wacht nog even met indrinken, want het belooft ook dit jaar weer een lange avond te worden.

De line up van deze editie is dik en lang. Één van de hoogtepuntjes van de avond zijn de jongens van Thee Oh Sees. De band maakt een heftige en psychedelische mix van surf, garage rock en afrofunk waarbij de voetjes,  ieder optreden weer, gegarandeerd van de vloer gaan. Daarnaast komt ook de inmiddels legendarische punk band Dwarves de bende even goed door elkaar schudden. Verwacht dood, verderf en naakte mannen en een dikke dosis ‘scum punk’. Laatste maar zeker niet de minste van de headliners is de band The Soft Moon. Stevige en wavey industriële rock met hier een daar een vleugje punk. Vergeet ook zeker onze lokale helden niet. Zo staan onder andere Fuz en E.T. Explore Me ook nog op de buhne om de Noord-Hollandse eer hoog te houden.

Het belooft weer een heftig avondje vol moshpits, bier en chaos te worden. De deuren zijn geopend van 19:00 tot 06:00 en het programma staat echt stamp en stamp vol. Voor meer en de complete line up klik je hier. Tot zaterdag in de moshpit!  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12