3voor12 Breda

BB18: Memphis Maniacs sluit Breda Barst dansend af

'Tetris' en 'Hey Jude' grootste publiekstrekkers

De afgelopen jaren zijn de Memphis Maniacs een vaste waarde geworden op festivals en in het clubcircuit. Met hun razendsnelle mashups zetten ze keer op keer een zaal op zijn kop. Lukt dit als afsluiter op Breda Barst ook?

Als er een ding zeker is, is dat Memphis Maniacs ons niets onbekends voor zal schotelen. 'Hey Jude' wordt naadloos gecombineerd met 'We Will Rock You', beide zijn de grote publiekstrekker vanavond. Zodra deze noten ingezet zijn, staat niemand stil en is er een harmonisch 'na na na nanana na' te horen in het Valkenberg. Jong en oud heeft zich herenigd voor het Amstel Podium om nog een laatste feestje te bouwen op het festival.

Aan het einde van 'Ace of Spades' vliegt zanger Smash Robbinson ineens voor bij en belandt ergens in het midden van het publiek. Iedereen draait zijn rug naar het podium, tot de zanger naar het podium wijst. De interactie maakt het nog levendiger en is gelijk een opstapje naar het welbekende Tetris deuntje en de eerste verkleedpartij. Wie de mannen al vaker gezien heeft, zal weten dat er verschillende pakjes uit de kast worden getrokken om er een hele show van te maken.

De band mag misschien niet altijd even zuiver zijn, ze sluiten Breda Barst wel dansend af met een Bruno Mars mashup.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12