steun 3voor12

De early birds en groepstickets voor het Song van het Jaar Festival zijn bijna op

Morgen volgen de laatste toevoegingen aan het programma

Over iets minder dan twee weken maken we in TivoliVredenburg de volledige Top 100 van de Song van het Jaar 2018 bekend. Vanaf 15.00 zenden we de hele dag live uit vanuit de Utrechtse poptempel en zijn er optredens van een hele rits artiesten. De hartstikke voordelige early birds en groepstickets voor het Song van het Jaar Festival zijn alleen wel bijna op. Tot 18.00 vandaag kost een los kaartje 5 euro en gaan drie tickets voor 12 euro van hand. Daarna gaan reguliere tickets voor 7 euro per stuk over de toonbank.

Morgen volgen de laatste toevoegingen aan het programma. Onder meer Amber Arcades, De Likt, Pip Blom, Indian Askin, Donnie en Merol zijn al bevestigd voor het Song van het Jaar Festival. Ook de Britse indieband Boy Azooga is 7 december van de partij. Luister hiernaast vast ter voorbereiding naar de bevestigde namen.

Het Song van het Jaar Festival vindt op vrijdag 7 december vanaf 15.00 plaats in TivoliVredenburg. Het Song van het Jaar Festival is een programma van de VPRO. Wil je de opnames van onze uitzending bijwonen? Tickets zijn hier te bestellenAlle bevestigde namen vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk