3voor12 Rotterdam

The Cosmic Carnival, Charl DeleMarre en The Magic Mumble Jumble in Grounds op zaterdag 8 december

De Three Nights Only tour brengt ze nog naar Paradiso op 16 december

The Magic Mumble Jumble, Charl Delemarre en The Cosmic Carnival hebben de handen in een geslagen voor drie avonden. Op zaterdag 8 december staan ze in Grounds bij Coolhaven. Alle drie de bands delen een voorliefde voor de sixties. De eerste show is al geweest in Den Haag. De releaseparty van The Magic Mumble Jumble is het startschot van deze drie shows. Wie The Cosmic Carnival en The Magic Mumble Jumble heeft gezien weet dat ze garant staan voor folk, pop, rock'n'roll en world music en er een leuke show van kunnen maken.

The Cosmic Carnival is bezig met een theatertour door heel Nederland waarbij ze nummers van Fleetwood Mac spelen en voor een groot publiek spelen. In de zomer heeft de band in Japan getourd. De band is ook een van de organisators van Once Upon A Time In the West Festival, een van de leukste kleinschalige muziekfestivals van Rotterdam. Ze hebben bijvoorbeeld ook bij Gerard Ekdom op Radio 2 Say You Love Me van Fleetwood Mac gespeeld

Charl Delemarre heeft al op Pinkpop gespeeld en heeft de Grote Prijs van Nederland & de Grote Prijs van Rotterdam gewonnen met zijn innemende liedjes. Inmiddels is het een ex-Rotterdammer. Deze ex-Codarts student heeft het ver geschopt.

The Magic Mumble Jumble's releaseparty is het startschot geweest voor de Three Night Only tour. Deze band deelt enkele leden met de huidige Grote Prijs van Rotterdam winnaar, Bourbon Avenue. Het is een internationaal gezelschap dat vanuit Nederland opereert. 

Meer informatie:

http://www.grounds.nu/agenda/three-nights-only/

https://www.facebook.com/events/318761715345339/

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12