3voor12 Den Haag

I Am Lotus verspreidt de dansbare liefde in barre tijden

Drie quarantaineknallers, een clip en 3voor12 Lokaal Online Festival II

I Am Lotus typeerden wij op Winterfest nog als “geestverruimend”, en ook het genre was ons nog niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de afro-disco-psychedelische-folk-groep er het beste van maakt nu we allemaal voorlopig nog wel even thuis zitten.

Dit jaar gaat er een streep door Sniester en elf andere shows die in de pijpleiding zaten voor het Haagse vijftal. Toch is er voor I Am Lotus nog een festivalseizoen, maar dan gewoon thuis. Met ‘Beautiful’ staat er na ‘Cavemen’ en ‘Not Afraid’ alweer een derde quarantaineknaller online, en de nieuwste zelfs met clip. Gooi deze nummers door je eigen speakers, en je kan er weer een dag tegenaan.

En omdat het hele land wel een beetje I Am Lotus kan gebruiken, sturen we de mannen ook maar naar de tweede editie van het 3voor12 Lokaal Online Festival. Op zondag 3 mei valt er weer veel moois te zien en te horen, waaronder dit energieke pareltje uit eigen stad. “Wij verspreiden de dansbare liefde. En als dat niet in het echt kan, dan doen we dat gewoon maar lekker door je computerscherm”, aldus toetsenist Sebastiaan Openhaart.

Het 3voor12 Lokaal Online Festival II vindt zondag 3 mei plaats om 19:00. Meer informatie over de andere acts en streampagina wordt binnenkort bekendgemaakt op de Facebookpagina.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12