3voor12 Radio maandag 15 april 2019

slaapkamerelektronica van GOSTO live en het Niet Te Missen Uur

De titel van het nieuwe album ‘What Do You Mean You Need A Colour TV’ van de Amsterdamse multi-instrumentalist GOSTO is afgeleid van Janis Joplin’s Mercedes Benz. Dat op zichzelf roept natuurlijk al wat vragen op. Twee weken geleden kwam de opvolger van zijn debuutalbum ‘Memory Ivy’ uit en wederom staat het vol met herkenbare slaapkamerelektronica die verfijnd is tot in de kleinste details. Vanavond staat GOSTO, ofwel Roel Vermeer in de 3FM Live Box in 3voor12 Radio.

Drake is eindelijk voor een concert in de Ziggo Dome, Yordi Dam van het Insta-account Rapfactcheck was erbij en zag hoe Drake's optreden een interlude met een Nederlands sausje had

En uiteraard krijg je weer een uur lang nieuwe muziek voorgeschoteld in het Niet Te Missen Uur. Waaronder de nieuwe track van Sevdaliza die bijna richting Portishead gaat en met een glansrol voor de strijkers, de meester van de phaser Tame Impala en de postume song van AVICII ft. Aloe Blacc. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12