Playlist: 300 tracks om de huiskamer op zijn kop te zetten

Met je huisgenoten uit je plaat gaan

Strenge maatregelen om het Corona-virus in te dammen: de popzalen sluiten hun deuren, de clubs moeten dicht en dus staat het nachtleven op slot. Maar hállo, het is gewoon nog steeds weekend! Wil je het feestgeruis ook in barre tijden laten doorrollen, dan kun je het ook in de huiskamer ontzettend gezellig maken. Dat is niet om te zeggen dat je nu gekke huisfeesten moet geven, maar woon je in een gezellig huis, dan kun je met je huisgenoten alleen al een heel ver eind komen. Om het ouderwets gezellig uit de hand te laten lopen stelden we een playlist vol HITS samen waarmee je de woonkamer op z’n kop kunt zetten: steenkoude classics, vunzige hits, dansvloerkrakers van nu en daarvoor en songs die je met je handjevol vrienden aan het einde van de avond smoordronken kunt meebrullen. En daar dus 23 uur van. Daar kom je de komende weekenden wel mee door, toch?

Disclaimer: met deze post roept 3voor12 niemand op om thuis groepen te verwelkomen. Blijf zoveel mogelijk thuis om het virus niet te verspreiden.

We volgen de ontwikkelingen rondom Corona op de voet. Wat het virus betekent voor de muziekindustrie kun je allemaal volgen in onze live-blog.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12