Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg donderdag co-host in 3voor12 Radio

En Prins S. en de Geit komen live spelen

3voor12 Radio's Sagid Carter ontvangt donderdag 11 augustus van 21.00 tot 00.00 Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg als co-host waar ze alle ins en outs van het festival mee bespreekt. Ze draaien muziek van optredende artiesten en geven een kijkje achter de schermen aan de luisteraar.

Het duurt niet lang meer voordat A Campingflight to Lowlands Paradise voor de eerste keer sinds drie jaar weer haar deuren opent. 3voor12 Radio staat linksvoor en viert het festival met drie uur lang voorpret in een speciale Lowlandsuitzending met Eric van Eerdenburg als co-host. Inclusief Lowlands-nieuws, tracks van optredende artiesten, tips en een kijkje achter de schermen van Mister Lowlands himself. Prins S en de Geit geeft een voorproefje van hun show op Lowlands. In het laatste uur bijzondere aandacht voor het danceprogramma op het festival.

3voor12 op Lowlands
VPRO verslaat voor de achtentwintigste keer alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen op Lowlands. Het festival is vanaf vrijdagmiddag 19 augustus te volgen via de livestream op vpro.nl/3voor12, NPO 2 Extra en in twee televisie-uitzendingen op NPO 3, gepresenteerd door Eva Koreman, Tim den Besten en Sagid Carter.

NPO 3FM op Lowlands
NPO 3FM doet live verslag van Lowlands vanuit de radiostudio op het festivalterrein. 3FM-dj’s spreken artiesten die optreden, ontvangen gasten in de studio en doen live verslag van alles wat zich afspeelt op het festivalterrein zodat thuisblijvers niets hoeven te missen van Lowlands. 3FM heeft een eigen backstagelocatie waar exclusief artiesten optreden voor luisteraars en fans. De sessies op het festival zijn te horen én te zien via 3FM en 3FM.nl. Alle hoogtepunten zijn terug te zien op de online kanalen van 3FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12