3voor12 Groningen

Kijk hier het 3voor12 Lokaal Online Festival terug!

Volgende editie is op 3 mei

Gister vond alweer de eerste editie van het 3voor12 Lokaal Online Festival plaats en wat was het een succes! Met luisteraars over het hele land, fijne reacties in de chats en hangout, 460 euro aan donaties voor de artiesten en natuurlijk heerlijke muziek!

Tien acts uit net zoveel lokale afdelingen van 3voor12 deden er mee, en wat een heerlijke variatie zat er tussen. Zo zorgde Instrumental Disorder voor een hoop energie en lawaai vanuit de achtertuin van een van de bandleden, zat Myra Pilar uit Gelderland ontspannen op haar balkon om applaus van de buren te ontvangen en hadden Isa Zwart, JUNCKER en Marvin Dee Band uitgepakt met veel combinaties van splitscreens, overgangen en zelfs een rookmachine. En natuurlijk zorgden onze eigen Small Town Bandits voor een heerlijk ontspannen sfeer als openingsact. 

Voor wie het heeft gemist is er goed nieuws: het hele festival is online terug te kijken (eerste act begint bij 1.16.00) . We raden iedereen aan om dat te doen. En alsof deze editie niet genoeg was, vindt op 3 mei de volgende plaats. Wees erbij!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12