3voor12 Groningen

Voetbalnostalgie met Meindert Talma in Vera

Schrijver en troubadour presenteert vrijdag boek en plaat

Balsturig, zo heet de nieuwe plaat en tevens het boek van de Friese Groninger Meindert Talma op het label Excelsior Recordings. Aanstaande vrijdag presenteert hij het werk tijdens De Grote Meindert Talma Voetbal Show in Vera. De voetbalfanaat zingt en vertelt over legendarische voetballers en trainers. Robin van Persie, Dick Nanninga en Louis van Gaal passeren allemaal de revue. Liedjes en verhalen over dromen en afzien. Over Robben bijvoorbeeld, die als jochie naar de training van FC Groningen fietst en droomt over een carrière in het Oosterparkstadion.   

Talma en voetbal zijn geen nieuwe combinatie. In 2012 bracht hij al de CD Eenmaal Oranje uit, over eenmalige internationals in het Nederlands Elftal. Ook presenteerde hij in Vera in 2014 al een voetbalshow met schrijver en journalist Herman Sandman en is hij een graag geziene gast op voetbalavonden in Winschoten en Breda.

De plaat en –boekpresentatie begint vrijdag 25 januari om 21:00. Tickets zijn €8 en verkrijgbaar via de website van Vera.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12