Kijk terug: Oscar and The Wolf live op Down The Rabbit Hole 2017

Dansend als een 90's diva brengt Max Colombie DTRH naar een hoogtepunt

In aflevering drie van het grote terugblik-extravaganza zien we niemand minder dan Max Colombie van Oscar and The Wolf de Hotot op Down The Rabbit Hole ownen. Geen productionele truc wordt in de kast gelaten: CO2-blazers, vuurwerkgordijnen, een enorme catwalk met volgspot, en enorme confettikanonnen.

Hij is een showman pur sang die de toeschouwers precies geeft wat ze willen. Met nieuwe tracks van het album Infinity zoals 'Breathing' heeft hij zijn fans al onder de duim, maar bij grootste hit 'Strange Entity' wordt het weer duidelijk hoe veel mensen die luidkeels kunnen meezingen. Het mysterieuze imago van Colombie is indringend, maar door de sensuele blikken door is daar zo nu en dan een glimlach te bespeuren. Verlegen doch glunderend, want hij heeft echt wel door wat hij met je doet.

Om je de winter door te helpen deelt 3voor12 tot het eind van het jaar elke dag een opname van de mooiste live-momenten en de vetste festivalshows en concerten van 2017. Hier vind je ze allemaal op een rijtje, met nu al shows van Mac DeMarco en Typhoon.

Nog meer live shows terug zien? Ons overvolle archief vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12