steun 3voor12
3voor12 Rotterdam

Laatste kans om je aan te melden als band voor de Grote Prijs van Dordt (eerst Band Boost)

De inschrijving voor bands sluit op dinsdag 2 oktober, 14:00 uur en de inschrijving voor DJ-producers sluit op donderdag 1 november, 14:00 uur.

Vorig jaar, toen het nog de Band Boost heette, waren er vier voorrondes waarin 5 bands speelden. De finale was in de Power Stage van Bibelot. In 2018 won The Great Hurricane EscapeWie wordt de opvolger?

De inschrijving voor bands sluit op dinsdag 2 oktober, 14:00 uur en de inschrijving voor DJ-producers sluit op donderdag 1 november, 14:00 uur.

Band Boost = Grote Prijs van Dordt
De bandcompetitie Band Boost is omgedoopt tot de Grote Prijs van Dordt en daarmee is er ook een nieuwe discipline toegevoegd: DJ-producer.
Dat betekent dat er het komende seizoen twee muzikantencompetities gaan plaatsvinden in de Popcentrale en het Energiehuis te Dordrecht.

De laatste editie van de Band Boost werd gewonnen door metalband The Great Hurricane Escape (lees hier het interview met ze) en zij wonnen daarmee onder andere een optreden op Wantijpop. Een van de grootste Dordtse festivals. Zij spelen 5 januari 2019 ook op een speciale Grote Prijs van Dordt Showcase in de Power Stage van Bibelot, samen met tweede prijswinnaar No More Heroes uit Zwijndrecht.

Inschrijfcriteria bands
- De meerderheid van de band woont binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht.
-  De band kan 20 minuten aan eigen werk spelen.
- Er wordt op het podium live gespeeld.
- De band heeft audio opnames van minimaal drie nummers beschikbaar.

Prijzen bestaan onder meer uit:

- optreden op Wantijpop 2019

- studiotijd

- een professionele fotoshoot

Bijna alle finalisten winnen iets. In het verleden hebben Death Letters,  Golden Caves, Timeless HourEve's Fall en Fools for Soul gewonnen.

Meer informatie vind je hier:

https://www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam