3voor12 Leiden

Halve finale Nobel Award 2019

De avond is aangestoken!

De Nachtelijke Escapades, KY., The Various en Skir streden 14 december in de Vrijplaats in de halve finale van de Nobel Award 2019 om de laatste finaleplek.

Niet alleen De Nachtelijke Escapades 'Vliegen vallend door de lucht', maar ook de slipjes met foto’s van de bandleden. De Leidse jongens weten het spits goed af te bijten in deze halve finale. De volle Vrijplaats stuitert op 'De zon die staat zo hoog'. De avond is aan!

Met KY. vallen we in een totaal andere ervaring van eigenwijze spannende, rustige rock. Gevoelige, sfeervolle en herkenbare liedjes, waaronder 'Seaside' over het missen van dierbaren, zorgen voor een authentieke sound.

Met The Various verschijnt een onvervalste Britpopband op het podium, inclusief Brits accent, Britse gitaar en invloeden uit de jaren 90 en bands als Oasis. Zowel ritmisch als qua presence zitten ze strak in het pak.

Zit je in een midlifecrisis dan is Skir the way to go. Geïnspireerd door o.a. Foo Fighters, Linkin Park en Blink-182 levert Skir energieke alternatieve punkrock met rauwe raggende samenzang en een hoog sex, drugs en rock 'n' roll-gehalte. Wie heeft er wel eens gevoelens gehad? Applaus voor gevoelens!

*tromgeroffel*

Winnaar "aanstekelijke muziek": De Nachtelijke Escapades – 22 december, finale in Gebr. de Nobel

(Fraukje Vonk)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12