PP18: Een nagenoeg perfect Oscar & The Wolf

Het daglicht belemmert de totale euforie

Het is een comfortabel leven, fan zijn van Oscar & The Wolf. Ze komen om de haverklap met nieuw werk, voegen in rap tempo nieuwe shows aan hun touragenda toe en het is altijd precies wat je van de band verwacht: mysterieus, sexy, duister en perfectie. Ze mikken steeds meer op een groot publiek - om bijvoorbeeld uiteindelijk de Ziggo Dome mee te vullen - met wat meer hapklare nummers met EDM-invloeden. Het past ze net zo goed als de zilveren cowboylaarzen van vandaag.

Want laten we het maar meteen over de outfit hebben: Max Colombie is de grootste popster van de lage landen en ziet er uit als een wandelende - en vooral nonchalante - discobal. De show vibreert zoals altijd op de slepende, ijzersterke nummers en bombast. 

Colombie mag dan inmiddels een bijna goddelijke status genieten: een zonsondergang in gang zetten kan hij niet. De lasers en visuals komen niet helemaal tot hun recht op het open podium zo aan het begin van de avond. Het enige smetje op een verder sterk optreden. 

HET MOMENT:
Maar diva Colombie zou diva Colombie niet zijn als hij niet toch alles uit de kast trekt. Zoals de catwalk, die al de hele dag op zijn zelfverzekerde stappen wacht.  De confetti, rookbommen en vuurwerk knallen al een dikke drie kwartier het veld over wanneer hij dan eindelijk gaat. De kers op de vlaai. 

Lees, kijk en luister meer Pinkpop 2018 hier 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12