steun 3voor12
3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht tipt, week 48

Bottles of Love + HBA on tour + Faces On TV + Kim Janssen + Between the Jars + Zhrine + Kapitaal x Mondays

Onze live-tips voor deze week:

  • woensdag 28 november: Bottles of Love is de uit Dordrecht afkomstige hyperpopband rond frontman Willem Jonker. Vanavond spelen ze een sessie in Stathe. (20.00 uur/gratis)

  • donderdag 29 november: HBA on tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Uniek aan de tour is dat alle HBA-opleidingen aan bod komen. De tour wordt opgezet door de studenten Music Industry Professional, de muzikanten komen van de artiestenopleiding en licht en geluid wordt verzorgd door studenten van de opleiding podium/studiotechniek. Vandaag spelen deze acts in Fluor: Teletubers, Lilith en Barry De Wit. (20.00 uur/gratis)

  • vrijdag 30 november: Jasper Maekelberg maakte naam als producer van onder meer Bazart, Gabriel Rios en Soldier’s Heart. Hij heeft echter ook een eigen project, Faces On TV, waarbij hij zichzelf volgens EKKO vermenigvuldigt in een prachtige samenhang van elektronische sub-bassen, elastische zanglijnen en een wirwar aan niet-Westerse instrumenten. Support is er van het Utrechtse Jo Marches. (20.00 uur/€14)

  • vrijdag 30 november: Fluor heeft een mooie double bill met Kim Janssen (lees onze recensie van zijn release-show van vorig jaar) en de Canadese indiefolk band Great Lake Swimmers. (20.00 uur/€14)

  • vrijdag 30 november: debuutalbum Unortheta vestigde in één keer de naam van Zhrine binnen de IJslandse extreme metalscene. De dissonante akkoorden, furieuze black metal en een brute death metal inslag brengt de band ergens tussen Deathspell Omega, Gorguts en Misthyrming in. Vanavond te zien in dB’s. Support is van Ulsect, het Amersfoortse Weltschmerz en Adversarius. (19.30 uur/€10 vvk, €12 aan de deur)

  • vrijdag 30 november: Between the Jars geeft een benefiet-optreden voor hun tour naar India en een nieuwe EP. (20.00 uur/€8,96)

  • zondag 2 december: de tweede editie van Kapitaal + Mondays are Creeps. Underground avond Mondays organiseert een show in Kapitaal en er is een expositie van Creeps. De optredens zijn van de Britse post-punk band DUDS en het Nederlandse Real Farmer (met leden van Korfbal en OOO). (19.00 uur/€8 vvk, €10 aan de deur)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht