steun 3voor12
3voor12 Utrecht

Showcasefestival VOOR//AAN presenteert tweede reeks namen

Aanstormende Utrechtse talenten spelen op bijzondere locaties tijdens Culturele Zondag Utrecht Centraal

Showcasefestival VOOR//AAN heeft vandaag de tweede reeks namen bekendgemaakt. Het door 3voor12 Utrecht georganiseerde festival beleeft op zondag 3 juni zijn tweede editie als onderdeel van de Culturele Zondag Utrecht Centraal. Meer dan twintig verschillende locaties in de Voorstraatbuurt en het Universiteitskwartier, variërend van bekend en geliefd tot normaliter nauwelijks toegankelijk voor publiek, vormen die dag samen het speelveld voor een nieuwe generatie muzikale talenten.

Het muziekprogramma is samengesteld in samenwerking met de Herman Brood Academie, de Nederlandse Pop Academie, HKU Utrechts Conservatorium, De Coöperatie en Rabo Next Stage. De nieuwe acts die komen spelen zijn: Ballarat Bandit, Car Pets, Carina Nebula, Gifter, Ismene, Janna Lagerström, Josbros, Judy Blank, LIJO, Love Couple, Melonhead, Prace, Vokatus en Wildebeast.

Eerder werden Alec Todd, Atimia & Zwijgrecht, Beaux, Bragolin, Faradays, Gildor, Laura Sjin, Mango Zabba, Muddy Grease, ReaZun, Robin Kester, Stijn Grul, TWINS en Yip Roc aangekondigd. Later deze maand worden de de laatste namen gepresenteerd, samen met het volledige blokkenschema en het randprogramma.

Voor het festival openen onder meer ACU, Theatercafé De Bastaard, Café Brun, De LiK (De Vrije Wolf, de voormalige gevangenis Wolvenplein), The Domestic Botanist, Garage UTAM, Back & Fourth, Hofman Café, JK24, de Kathedrale Koorschool, Noble Goods Co., Plato, Café Tilt, PUHA, Stayokay Neude, Strowis, The Village Coffee & Music, Café Voortuin en Watertoren Lauwerhof hun deuren voor de muziek van morgen of één van de randprogramma-onderdelen. Daarnaast worden op zowel de Neude als het Lucasbolwerk buitenpodia geplaatst.

De optredens zijn zowel los te bezoeken als aan de hand van de verschillende thematische routes. Iedere route heeft een andere muzikale focus of verhaal, en leidt langs een selectie bands en locaties in de wijk.

VOOR//AAN start om 11:57 af met een openingsprogramma op de Neude en binnen in de Stayokay aan de Neude. Het festival zelf vindt plaats tussen 12:00 en 18:00 uur, met name in én rondom de Voorstraat. Vanaf 18.00 uur verplaatst het feest zich naar het Lucabolwerk voor de afterparty. Meer informatie over artiesten, speeltijden en wandelroutes vind je op http://www.voor-aan.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht