3voor12 Limburg

Bospop 2019. Deze acts moet je zaterdag gezien hebben.

3voor12 limburg tipt!

Met een volgepakte line-up met grote en minder grote namen is het soms lastig kiezen wat te gaan bekijken en beluisteren. 3voor12 limburg tipt elke festivaldag drie acts die je zeker eens gezien en gehoord moet hebben.

The Cat Empire uit Australië. Vrolijke, zomerse deuntjes. Denk aan een toch wel unieke mix van rock, funk en jazz met invloeden van Fun Lovin’ Criminals en Mano Negra, ondersteund door een grootse blazerssectie. Als het zonnetje Bospop niet in de steek laat dan wordt er geheid gedanst op de festivalweide voor het hoofdpodium.

Over dansen gesproken. Met Flogging Molly kom je er niet onderuit. Pootjes van de vloer en swingen. Deze Amerikanen met Ierse roots staan garant voor een feestje. Folk meets punkrock. Menig biertje zal vandaag nog iets sneller genuttigd worden. Mocht je inkakken in de middag dan ben je na dit vrolijke geweld weer wakker.

Kovacs keert terug naar Bospop. Na een indrukwekkende eerste single, ‘My Love’ is Nederland op de hoogte en onder de indruk van deze Nederlandse dame met haar krachtige, donkere stem. De tent vormt wederom het decor voor haar optreden vandaag. Dat maakt het ook een stuk intiemer en dat komt haar stem en muziek alleen maar ten goede. Mocht je nog nooit van Kovacs gehoord hebben dan is het toch echt tijd om te gaan kijken en luisteren.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12