steun 3voor12

Vanavond in 3voor12 Radio

Hoe normaal is gesjoemel in de muziekindustrie?

Een persoonlijke rapworkshop van Winne, Big2 of I Am Aisha: wie wil dat nou niet? Hiphoplabel Top Notch dacht hetzelfde, en begon dit jaar dus een samenwerking met Stichting Jongeren Die Het Kunnen. Samen helpen ze jongeren met een laag IQ of gedragsproblemen om zichzelf te ontwikkelen. Vanavond belt Jorien in 3voor12 Radio met I Am Aisha over dit project. Hoe is het om je rapskills aan tieners te leren? En heeft Aisha misschien al wat jong talent ontdekt?

Ook in de uitzending vanavond: het verhaal waar je niet omheen kon de afgelopen dagen. Zo'n 140 nepaccounts hebben zich jarenlang exclusief bezig gehouden met het steunen van de muzikale carrière van Dotan. Dit is de eerste keer dat zulke praktijken op zo'n grote schaal ontdekt worden. Maar hoe normaal is het eigenlijk om bijvoorbeeld nepaccounts te gebruiken om je muziek verder te helpen? En wat voor trucjes worden er in de muziekindustrie nog meer gebruikt? Daarover hoor je vanavond alles in de muziekspecial in 3voor12 Radio.

En dan nog feestelijk nieuws: 3voor12 is jarig! Nou ja, bijna dan. Op 18 mei worden we twintig jaar oud, en dat gaan we natuurlijk vieren. Je kunt nu stemmen op je favoriete songs uit 20 jaar 3voor12, de top 100 hoor je van 1 tot en met 3 mei in 3voor12 Radio. Inspiratie nodig? We vragen ook aan je favoriete artiesten wat hun keuzes zijn! Vanavond hoor je wat de beste liedjes van de afgelopen 20 jaar zijn volgens Sue The Night.

Allemaal vanaf 21u op NPO 3FM! Geen radio? Dan kan je ook gewoon hier luisteren.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk