steun 3voor12

Luister terug: 3voor12 Radio

Ploegendienst live + de Song van het Jaar van Khruangbin

3voor12 Radio schopt vanavond tegen alles, want Ploegendienst komt langs! Inderdaad, de genadeloze punkband van Smib-frontman Ray Fuego, geflankeerd door helden uit o.a. Malle Pietje en de Bimbo's en Aux Raus, komt de 3FM studio eens even lekker aan gort slaan.

Eva ziet Ray vaak in de studio de laatste tijd: de superproductieve rapper/stijlicoon kwam eerder dit jaar al langs om een 3voor12 Award op te halen voor Zwart, vervolgens om tracks van zijn nieuwste album Fue live te spelen, en nu dus met zijn punkproject Ploegendienst. Dit najaar zijn de mannen op tour, en begin 2019 zijn ze te zien op Grasnapolsky.

Ook sluit Eva vanavond definitief de stembussen voor de Sing van het Jaar (snel nog even stemmen dus!). Dat doet ze met telefonisch stemadvies van een van de leukste nieuwe bands van het jaar: Khruangbin! Het drietal uit Houston trok dit jaar volle zalen met hun exotische mix van Thaise funk, psychedelica, Braziliaanse dansmuziek en nog veel meer invloeden van over de hele wereld. Echte muziekveelvraten dus. Die komen ongetwijfeld met goed Song van het Jaar-stemadvies op de proppen.

De eerste dag van de nieuwe week sluit je in 3voor12 Radio altijd passend af met het Niet Te Missen uur, waarin Eva en een gast je meenemen langs de beste/interessantste/belangrijkste nieuwe releases van de week. Vanavond schuift 3voor12-redacteur Cécile van Wijnsberge aan voor (quasi-)gefundeerde meningen en comentaar.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk