steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Nijmeegse slacker-rock band You Should Get To Know Us presenteert nieuwe ep

Release tijdens Liedjesfestival in Brebl 11 mei

Vrijdag 11 mei verschijnt Useful Casanovas, na hun debuut-ep Faceland de tweede ep van de Nijmeegse slacker-rock band You Should Get To Know Us. De ep bevat 6 liedjes en is opgenomen in York (UK) en Nijmegen. De release is tijdens het Liedjesfestival in Brebl Nijmegen op 11 mei.

Net als met hun debuut-ep werkte de band samen met producer Sam Forrest die de ep ook mixte. Michelle Geraerts verzorgde het artwork en Dave Keegan de master. Useful Casanovas wordt uitgegeven door Desert Mine Music en het Liedjescollectief. You Should Get To Know Us bestaat uit Josse Groen (drum), Victor Duijkers (zang, bas, gitaar), Merlijn Olthof (zang, gitaar) & Ralf Knoflook (zang, gitaar).

De eigenaardige titel van de ep komt voort uit een spraakverwarring bij het eerste Engelse optreden van YSGTKU in York. De band stelde zich voor met ‘Hi, we are You Should Get To Know Us’. Een deel van het publiek hoorde iets totaal anders, namelijk: ‘Hi we are Useful Casanovas’. Alhoewel de jongens van YSGTKU nuttig noch casanovas zijn, leidde dit misverstand wel tot een mooie naam voor hun tweede ep.

Vrijdag 11 mei presenteren het Liedjescollectief en Brebl de tweede editie van het Liedjesfestival. Op het programma in Brebl onder andere electropop uit Zuid-Afrika, noiserock uit Engeland, hardblues uit Duitsland en een flinke portie indie van Nijmeegse bodem. De bands spelen tussen 19:45 en 00:00. Tickets voor het festival kosten een tientje, maar zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland