3voor12 Den Haag

Submarine 2019 heeft nieuwe namen

En er is iets met eten

Op 30 november is het tijd voor het Submarine festival. Voor deze editie meert de onderzeeër aan bij The Grey Space in the Middle. Het Haagse undergroundplatform verzorgt een vol programma met uiteenlopende acts, in de woorden van de organisatie ‘’van kicke gasten die het wiel opnieuw uitvinden tot een superster van morgen’’.  

Onder de nieuw bevestigde namen bevindt zich het Haagse Vower, een band die niet kan kiezen tussen noise, grunge, stoner en psychedelische rock. Ook de lo-fi synthpop van NIMBUS 3000 mag niet ontbreken, net als de composities van Poison Lolly. De band Baby Noises doet gelukkig zijn naam geen eer aan, maar gaat van zich laten horen met Frank Zappa en Pixies geispireerde rock en vrije improvisaties.

Andere namen die Submarine al eerder aan de line-up heeft toegevoegd zijn BEA1991 (die net genomineerd is voor de 3VOOR12 Award voor het beste album van het jaar), The Sweet Release of Death en The Germans.

Naast bovenstaande artiesten is er een artistiek randprogramma dat ‘’iets met eten’’ gaat zijn. We zijn benieuwd.

Kaartjes koop je voor een tientje in de voorverkoop. Aan de deur betaal je 12,50. Scheelt toch weer een biertje. Check hier het volledige programma.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12