steun 3voor12
3voor12 Breda

Sanders Vriendenopvang is het kinderfeestje van je dromen

Het epicentrum van plezier bevindt zich in Breda

Op vrijdag 15 maart was skatepark Pier15 het decor van Sanders Vriendenopvang. Een dag vol muziek, workshops en allerlei andere leukigheden om de stakende leraren een hart onder de riem te steken en de basisschoolkinderen die niet naar school konden een onvergetelijke dag te bezorgen. En dat is ze prima gelukt!

Er gebeurt zó veel dat het maar moeilijk in tekst te vangen is. Om half acht ‘s morgens na een heus voorleesontbijt los gaan op het betere stampwerk van Mental Theo? Kan gewoon. Dansen en zingen met het nog altijd immens populaire Kinderen Voor Kinderen en alvast de fijne kneepjes van het radiovak leren van Sander Hoogendoorn zelf? Kom erbij! Wegdromen bij een optreden van Douwe Bob en daarna cakejes versieren met Cas van Heel Holland Bakt? Doen we. Lekker rollen op je skateboard, headbangen bij Call It Off en springen op het springkussen met De Likt? Let’s go!

Ruimte voor een serieuze noot is er ook. Iets na half tien draait Sander in zijn uitzending op 3FM Bob Dylan’s Times Are A Changin’ waarbij het onderwijs een veelvuldig onderwerp van gesprek is bij het zeer talrijk toegestroomde publiek. Maar dat staken kan ook gewoon heel leuk kan zijn, wordt hier vandaag bewezen. Gele hesjes? Die zijn er in overvloed. Met trots gedragen door klassen vol lachende kids om veilig op dit kinderfeestje der kinderfeestjes aan te komen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda