steun 3voor12
3voor12 Breda

Vier jaar Pier 15! Feest met J.C. Thomaz en SONNDR

Tijdens de World Cup Skateboarding en Volcom presents Iguanarama

Het weekend van vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober was weer dik gevuld bij skatepark Pier 15. Tijdens het vierjarig bestaan mocht het de World Cup Skateboarding organiseren en was het op zaterdag feest met Volcom presents Iguanarama: van een dj-beurt van Iguana Death Cult naar een optreden van J.C. Thomaz And The Missing Slippers, tot een bowl bash waarbij € 500,- werd verdeeld en tot slot een optreden van SONNDR. Wij waren bij de feestavond met vlammen, rock ’n roll, tricks, vliegende planten, regen & stroomuitval en vuurwerk!

Het is 19:45 uur als de vrouwenkwalificatie van de World Cup Skateboarding erop zit en de heren van Iguana Death Cult het feest al hebben gestart met vette plaatjes. J.C. Thomaz And The Missing Slippers, pas nog tijdens Surf & Turf op het BUT Filmfestival, zorgt met groovende rock ’n roll voor de eerste voetjes op de outdoor dansvloer. Een roadie en hardcore fan gaat voorop in de strijd en het publiek voelt de herhalende garage rock ’n roll met twee drummers feilloos aan. Frontman J.C. is in vorm, een van de drummers maakt een idiote stagedive vanaf de speakers en een plant, met kluit, krijgt vliegles.

Daarna is het skaten voor cash in de bowl met spreekstalmeester Bonk en lekkere tunes. Jammer dat de regen flink komt opzetten, de tricks stoppen wat eerder. Ook SONNDR krijgt last van de regen, of eigenlijk: het stroomaggregaat. Bij de start van het tweede nummer valt alle elektriciteit buiten uit. Eind vorig jaar stond de Rotterdamse post punkers al binnen op Surf & Turf, nu laten ze zien dat hun repetitieve post punk en wave het ook buiten zonder rookmachine prima om op te dansen is. Met name de laatste songs schreeuwen om meer. Toen was er vuurwerk.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda