3voor12 Leiden

Stukafest Leiden 2019

Weet wat er speelt

Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari is het zover! Dan zullen bijna 25 studentenkamers in de binnenstad worden omgetoverd tot minipodium. Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. In de mooiste kamers van Leiden zullen de meest intieme, verrassende en bijzondere optredens plaatsvinden. Er staan bekende namen op de line-up, zoals Nico Dijkshoorn, René Oskam en BRUUT! En lokale helden zoals Sunday at Eight en Bloomcoal. Het festival wordt geopend op donderdag om 19:00 uur in de Red Carpet Lounge door cabaretier Pieter Jouke en danser Creepashu. Vrijdagavond wordt er afgesloten met het Stukafeest in Gebr. de Nobel met o.a. Kraak & Smaak en MEROL.

Beide avonden bestaan uit drie rondes van elk een half uur, startend om 20:30u, 21:30u en 22:30u. Tussendoor kun je naar een andere kamer lopen of fietsen. Je kiest zelf welke optredens je wilt zien. Zowel bekende namen als nieuwe verrassende artiesten zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Het volledige programma en de kaartverkoop vind je op de website van Stukafest. En de recensie vind je natuurlijk hier op onze site!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12