Sunday Snooze #24: upsammy

De golvende ambient mix van upsammy

De School, Tivoli, WAS., BAR... Je kan dj upsammy de komende weken overal zien. Voor de Sunday Snooze van deze week heeft ze een hele fijne ambient mix gemaakt, die je zo door je zondag heen sleept.

De voornaamste inspiratiebron voor upsammy was het gevoel van wakker worden en weer in slaap vallen op de zondagochtend. Als een soort golfbeweging langs allerlei droomscenes. Dat is duidelijk terug te horen in de mix. Het gaat van verzachtende piano klanken naar elektronische sounds en synthesizers. Na drie kwartier gaat het van vrolijk upbeat, naar een wat duistere vibe. Perfect voor als je de avond ervoor te diep in het glaasje hebt gekeken, en je emotionele gesteldheid ook alle kanten op gaat.

'De mix wisselt erg in emoties, tempo's en ritmes,' vertelt Thessa Torsing, de vrouw achter upsammy, 'Ik hoop dat mensen de mix opzetten als ze net wakker worden of nog half slapen. En dat ze zich daarna afvragen wat ze eigenlijk allemaal gehoord hebben...'

In Sunday Snooze presenteren je favoriete smaakmakers de soundtrack van hun ideale zondagochtend. Perfect om wakker bij te worden, of juist als je nog steeds wakker bent. Meer Sunday Snooze? Hier vind je ze allemaal, met mixes van o.a. Aardvarck, David Douglas, Klangstof en Big2.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12