steun 3voor12
3voor12 Utrecht

Inschrijving voor de Kleine Prijs van Nieuwegein geopend

Winnaar mag spelen op Geinbeat festival

De mensen achter Geinbeat organiseren naast het jaarlijkse festival ook de Kleine Prijs van Nieuwegein, een muziekwedstrijd voor beginnende bands die op de één of andere manier een verbintenis hebben met Nieuwegein. De inschrijvingen voor de editie van 2019 zijn geopend. De winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein krijgt een podium tijdens Geinbeat en wordt voorgedragen voor de Utrecht Popprijs.

Als jij een beginnende band hebt, die een verbintenis heeft met Nieuwegein, dan kun je je inschrijven voor de Kleine Prijs van Nieuwegein door een email te sturen naar kleineprijs@geinbeat.nl waarin je het volgende vermeldt: naam band/artiest, soort muziek, aantal bandleden, wie wat bespeelt, hoe lang bij elkaar en wat er aan techniek nodig is.
Alle soorten muziek zijn welkom, zolang je maar eigen nummers speelt.

De Kleine Prijs van Nieuwegein bestaat uit twee voorrondes, met elk maximaal vijf bands. De twee voorrondes vinden plaats op vrijdag 1 maart 2019 en vrijdag 8 maart 2019. Uit iedere voorronde komen twee winnaars: één publiekswinnaar en één winnaar die door een onafhankelijke jury wordt bepaald. De vier winnaars spelen op vrijdag 22 maart 2019 tijdens de finale. De winnaar van de finale wordt voorgedragen voor de Utrecht Popprijs en krijgt de mogelijkheid om op 13 juli 2019 tijdens de 25e editie van Geinbeat te spelen.

De Kleine Prijs van Nieuwegein vindt plaats bij de Partner aan de Nedereindseweg 401 A in Nieuwegein. De entree voor de voorrondes en de finale is € 5,-. Iedereen in het publiek heeft de mogelijkheid om op zijn of haar favoriet te stemmen tijdens deze avond. De deuren voor het publiek gaan om 19.00 uur open.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht