steun 3voor12
3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht presenteert tweede editie van VOOR//AAN festival

Focus op aankomend Utrechts talent en bijzondere locaties tijdens Culturele Zondag Utrecht Centraal

Showcasefestival VOOR//AAN beleeft op zondag 3 juni haar tweede editie als onderdeel van de Culturele Zondag: Utrecht Centraal. Vijftien verschillende locaties in de Voorstraatbuurt en het Universiteitskwartier, variërend van bekend en geliefd tot normaliter nauwelijks toegankelijk voor publiek, vormen samen het speelveld voor een nieuwe generatie muzikaal talent.

Onder meer ACU, The Domestic Botanist, Hofman Café, Noble Goods Co., Puha, Stayokay, The Village Coffee & Music, Café Voortuin en De LiK (De Vrije Wolf, de voormalige gevangenis Wolvenplein) openen deze middag hun deuren voor de muziek van morgen, of voor één van de bijpassende randprogramma-onderdelen.

Het muziekprogramma is samengesteld door ons in samenwerking met de Herman Brood Academie, de Nederlandse Pop Academie, HKU Utrechts Conservatorium, De Coöperatie en Rabo Next Stage. De eerste bevestigde namen zijn:

Alec Todd, Atimia & Zwijgrecht, Beaux, Bragolin, Electric Company, Faradays, Gildor, Laura Sjin, Mango Zabba, Muddy Grease, ReaZun, Robin Kester, Stijn Grul, TWINS en Yip Roc.

De optredens van deze Utrechtse talenten zijn los te bezoeken, of aan de hand van één van de thematische routes door de wijk die door het team zijn samengesteld. Iedere route heeft een andere muzikale focus of verhaal en leidt langs andere bands en locaties, waardoor de bezoekers een middag op ontdekkingstocht kunnen in hun eigen stad.

VOOR//AAN vindt plaats tussen 12:00 en 18:00 uur in en rondom de Voorstraat. In de komende weken wordt het programma verder uitgebreid. Kijk voor de meest actuele informatie over artiesten, speeltijden en wandelroutes op http://www.voor-aan.nl en social media - en kom er achter dat dit festival niet enkel over de gebaande paden gaat.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht